Klauzál Gábor
Klauzál Gábor Társaság

Díszpolgárok második találkozója

A „Budafok–Tétény, múlt, jelen, jövő” internetes asztaltársaság és a Lics Pincészet közös szervezésében lebonyolított tavalyi díszpolgárköszöntő rendkívül jó fogadtatása megerősítette az elhatározást, hogy a mindenkori új díszpolgárt hasonló módon köszöntse a közösség.

Örömteli várakozással tekintettünk a március 15-e estéjén esedékes ünnepi önkormányzati ülés elé. Vajon ki lesz idén, a kerület legújabb díszpolgára?

A „Budafok–Tétény, múlt, jelen, jövő” internetes asztaltársaság és a Lics Pincészet közös szervezésében lebonyolított tavalyi díszpolgárköszöntő rendkívül jó fogadtatása, a kitűnő hangulat annak idején megerősítette az elhatározást, hogy a mindenkori új díszpolgárt hasonló módon köszöntse a közösség.

A Lics-családdal folytatott programegyeztetés során önként adódott, hogy a Klauzál Gábor Társaság – aminek tagságában szép számmal vannak az internetes közösségből is – társszervezőként szerepet vállaljon a díszpolgárköszöntő idei szervezésében, ekként is viszonozva a KGT – az új kerületi kulturális és szabadidőközpont elnevezésére tett – javaslatának a díszpolgárok felőli pozitív fogadtatását. Egyben lehetőséget teremtve arra is, hogy Klauzál Gábor életútjáról és főként Budatétény érdekében kifejtett munkásságáról finom sajtok és jófajta borok társaságában (a további tervezett programok mellett) kötetlenül beszélgethessünk.

A találkozó időpontjának – április 15. péntek este 6 óra – fixálása után Hódi Szabolcs elkészítette a meghívót (kép), melyet az ünnepi ülés után az idei díjazott, dr. Kárpáti Zoltán sebész főorvos köszönettel és örömmel fogadott.


A meghívó

A meghívó

Dobos Károly és Garbóci László
átadja a meghívót

A találkozón a várhatóan nagyszámú ünneplő közönségnek módja lesz meghallgatni egy rövid, vetítettképes ismertetést Klauzál Gábor életívéről.

2005. március 25.

Prim György


Nyomtatható verzió, nyomtatás Továbbküldés, ajánlás

 

Adószámunk:
18474048-1-43
Köszönjük, ha a 2018. évi adóbevallása elkészítésekor gondol a Klauzál Gábor Társaságra és támogatja egyesületünk tevékenységét személyi jövedelemadójának
1 %-ával
, ezzel Ön is hozzájárul a Podmaniczky-díjjal kitüntetett civil, értékőrző és értékteremtő, közösségszervező tevékenységünkhöz, honlapunk fenntartásához és rendezvényeinkhez.

KÖSZÖNJÜK!


Adomány-köszönő emléklap


Adomány-köszönő emlékplakett

Klauzál Gábor (78)
Közhasznúsági jelentések (15)
Egyesületi élet (283)
Közélet (143)
Klauzál Gyűjtemény (7)KLAUZÁL 150 EMLÉKÉV (48)
2016 Emlékév média-megjelenések (1)
2016 Emlékév programnaptár (1)
2017. év médiamegjenések (1)
2017. évi programnaptár (1)
2018. év médiamegjenések (1)
2018. évi programnaptár (1)
2019. évi programnaptár (1)
2020. évi programnaptár (1)
2021. évi programnaptár (1)1848/49 (48)
Barangolások (33)
Budatétényi Ősök Napja (29)
Díszpolgárok (19)
Helytörténet (18)
Kastélymúzeum (19)
Klauzál Napok Tétényben (118)
Lics Pincészet (15)
Történelmi szalon (41)
Wolf-kripta (21)