Klauzál Gábor
Klauzál Gábor Társaság

MEGHÍVÓ: Múzeumok Éjszakája a Kastélyban!

2014. június 21-én, a Nagytétényi Kastélymúzeum negyedik alkalommal várja a látogatókat a Múzeumok Éjszakáján, élő szereplős, nyomozós játékkal gyerekeknek és játékos kedvű felnőtteknek a Kastély parkjában.


ÚJABB NYOMOZÁS INDUL A NAGYTÉTÉNYI KASTÉLYBAN!

Egy év után ismét rejtélyes eset történt a Nagytétényi Kastélyban. Ahogy azt mindenki tudja, szeretett grófnőnk parkja és állatkertje messze földön híres. De azt eddig senki sem sejtette, hogy egy féltve őrzött újabb virág-csoda is kinyílt idén a kertben. A hétvégén grófnőnk elárverezi a virágot, és az árverésből befolyó összeg a grófkisasszony hozománya lesz. Ám a héten különös események sorozata vette kezdetét, és most hírnév, házasság mind veszélybe került! Kiderül-e, hogy mitől lett kiütéses a grófnő lánya? Rájönnek-e, hogy hol és miféle titkos üzenetek cserélnek gazdát? S mi lesz a különleges virág sorsa?

Segíts Te is, nyomozzuk ki együtt a Múzeumok Éjszakáján, hogy mi történt! A nyomozás közben felfedezzük a kastély ritka értékeit, bepillantást nyerünk a lakók életébe és az állatkertben megismerkedünk a Tropicarium egzotikus állataival is. 


A Klauzál Gábor Társaság féltucatnyi tagja működik közre a játékban, szeretettel várjuk mis is a játékos kedvű érdeklődőket!


A nagytétényi Kastélymúzeum megújult honlapján a Múzeumok Éjszakája a Nagytétényi Kastélyban linken érhető el a szombati teljes program, a délutáni kézműves gyermekfoglalkozásoktól, a szintén főként gyermekeknek szóló játékosan komoly koncerten, majd kosztümös tárlatvezetésen át a fenti „színlapon" jelzett mulatságos játékig, hogy az „idegborzóló izgalmak" után a parkban komolyzene alapú népzenei koncerten készülhessünk föl a már a késő estébe nyúló rendhagyó tárlatvezetésre az állandó kiállításban, ahol a bútorok belső, sokszor titkos vagy éppen elmés részeire, fiókjaira és szerkezeteire is fény derül.


* * *


A Múzeumok Éjszakája első,  nagytétényi játékáról – tagtársaink buzgó részvételével – képes beszámoló olvasható-nézhető!Nyomtatható verzió, nyomtatás Továbbküldés, ajánlás

 

Adószámunk:
18474048-1-43
Köszönjük, ha a 2018. évi adóbevallása elkészítésekor gondol a Klauzál Gábor Társaságra és támogatja egyesületünk tevékenységét személyi jövedelemadójának
1 %-ával
, ezzel Ön is hozzájárul a Podmaniczky-díjjal kitüntetett civil, értékőrző és értékteremtő, közösségszervező tevékenységünkhöz, honlapunk fenntartásához és rendezvényeinkhez.

KÖSZÖNJÜK!


Adomány-köszönő emléklap


Adomány-köszönő emlékplakett

Klauzál Gábor (78)
Közhasznúsági jelentések (15)
Egyesületi élet (284)
Közélet (143)
Klauzál Gyűjtemény (7)KLAUZÁL 150 EMLÉKÉV (48)
2016 Emlékév média-megjelenések (1)
2016 Emlékév programnaptár (1)
2017. év médiamegjenések (1)
2017. évi programnaptár (1)
2018. év médiamegjenések (1)
2018. évi programnaptár (1)
2019. évi programnaptár (1)
2020. évi programnaptár (1)1848/49 (47)
Barangolások (33)
Budatétényi Ősök Napja (29)
Díszpolgárok (18)
Helytörténet (18)
Kastélymúzeum (19)
Klauzál Napok Tétényben (117)
Lics Pincészet (15)
Történelmi szalon (41)
Wolf-kripta (21)