Klauzál Gábor
Klauzál Gábor Társaság

Média-találkozó a Városházán

Civilek, művészek, vállalkozók médiatalálkozója 2008. január 30-án, a Városházán, a Záborszky-teremben. A találkozó célja, hogy a kerület közösségi életében aktívan részt vállalók személyesen megismerjék egymást, és a közös célok érdekében együttműködés alakulhasson ki a résztvevők között.


Civilek, művészek, vállalkozók jöttek a Városháza dísztermébe, a Záborszky-terembe január 30-án este, hogy a városvezetés meghívásának eleget téve személyesen megismerjék egymást, főként megismerjék egymás elképzeléseit, rövid- és hosszabb távú terveit.
A zsúfolásig megtelt díszteremben először a helyi média képviselői kaptak szót. A Városházi Híradó főszerkesztőjének bemutatkozása után megtudhattuk, hogy új helyi televíziós adás indult Promontor TV néven, beszámolót hallhattunk a Csillaghang rádió létrejöttéről, majd a kerületünkben is terjesztett újságok (Helyi Téma, Budapest Nap) egy-egy képviselője beszélt elképzeléseikről.

Ez után a civilekre került sor, itt tájékoztatta az egybegyűlteket elnökünk, dr. Dobos Károly a KGT idei terveiről, illetve bemutatta a 2007-es Évkönyv első, nyomdafriss példányát. Nem rejthetjük véka alá, hogy nagy tetszést aratott a kifejezetten a bemutatkozó estre szerkesztett – és az érdeklődők rendelkezésére bocsátott – programfüzetünk, ami az egész éves terveinket tartalmazza, a tavalyi eseményeket képekben összefoglalva.
A civilek után a művészek következtek, közülük néhány új társaság jelezte jelenlétét, viszont a vállalkozók részéről nem volt túl nagy a hozzászólási kedv, láthatóan a későbbi személyes kapcsolatfelvételre tartalékoltak.

A hozzászólások után szendvicsek, pogácsák kóstolgatása, valamint üdítők és pezsgő kortyolása közepette kötetlen ismerkedés vette kezdetét, amit megkönnyített a szervezők részéről a megérkezés utáni regisztrációkor kiosztott és a résztvevők nevét, társaságát feltüntető kitűző.
Reméljük, hogy az Önkormányzat nagyszerű kezdeményezése jelentős segítséget nyújt a kerület kulturális-, civil-, gazdasági élete résztvevőinek egymás jobb megismerésében, egymás támogatásában.

Prim György – 2008. február 2.


Nyomtatható verzió, nyomtatás Továbbküldés, ajánlás

 

Adószámunk:
18474048-1-43
Köszönjük, ha a 2022. évi adóbevallása elkészítésekor gondol a Klauzál Gábor Társaságra és támogatja egyesületünk tevékenységét személyi jövedelemadójának
1 %-ával
, ezzel Ön is hozzájárul a Podmaniczky-díjjal kitüntetett civil, értékőrző és értékteremtő, közösségszervező tevékenységünkhöz, honlapunk fenntartásához és rendezvényeinkhez.

KÖSZÖNJÜK!


Adomány-köszönő emléklap


Adomány-köszönő emlékplakett

Klauzál Gábor (78)
Közhasznúsági jelentések (16)
Egyesületi élet (284)
Közélet (143)
Klauzál Gyűjtemény (7)



KLAUZÁL 150 EMLÉKÉV (48)
2016. évi médiamegjelenések (1)
2016. évi programnaptár (1)
2017. évi médiamegjenések (1)
2017. évi programnaptár (1)
2018. évi médiamegjenések (1)
2018. évi programnaptár (1)
2019. évi programnaptár (1)
2020. évi programnaptár (1)
2021. évi programnaptár (1)
2022. évi programnaptár (1)
2023. évi programnaptár (1)



1848/49 (52)
Barangolások (34)
Budatétényi Ősök Napja (30)
Díszpolgárok (19)
Helytörténet (18)
Kastélymúzeum (19)
Klauzál Napok Tétényben (129)
Lics Pincészet (15)
Történelmi szalon (43)
Wolf-kripta (21)