Klauzál Gábor
Klauzál Gábor Társaság

Média-találkozó a Városházán

Civilek, művészek, vállalkozók médiatalálkozója 2008. január 30-án, a Városházán, a Záborszky-teremben. A találkozó célja, hogy a kerület közösségi életében aktívan részt vállalók személyesen megismerjék egymást, és a közös célok érdekében együttműködés alakulhasson ki a résztvevők között.


Civilek, művészek, vállalkozók jöttek a Városháza dísztermébe, a Záborszky-terembe január 30-án este, hogy a városvezetés meghívásának eleget téve személyesen megismerjék egymást, főként megismerjék egymás elképzeléseit, rövid- és hosszabb távú terveit.
A zsúfolásig megtelt díszteremben először a helyi média képviselői kaptak szót. A Városházi Híradó főszerkesztőjének bemutatkozása után megtudhattuk, hogy új helyi televíziós adás indult Promontor TV néven, beszámolót hallhattunk a Csillaghang rádió létrejöttéről, majd a kerületünkben is terjesztett újságok (Helyi Téma, Budapest Nap) egy-egy képviselője beszélt elképzeléseikről.

Ez után a civilekre került sor, itt tájékoztatta az egybegyűlteket elnökünk, dr. Dobos Károly a KGT idei terveiről, illetve bemutatta a 2007-es Évkönyv első, nyomdafriss példányát. Nem rejthetjük véka alá, hogy nagy tetszést aratott a kifejezetten a bemutatkozó estre szerkesztett – és az érdeklődők rendelkezésére bocsátott – programfüzetünk, ami az egész éves terveinket tartalmazza, a tavalyi eseményeket képekben összefoglalva.
A civilek után a művészek következtek, közülük néhány új társaság jelezte jelenlétét, viszont a vállalkozók részéről nem volt túl nagy a hozzászólási kedv, láthatóan a későbbi személyes kapcsolatfelvételre tartalékoltak.

A hozzászólások után szendvicsek, pogácsák kóstolgatása, valamint üdítők és pezsgő kortyolása közepette kötetlen ismerkedés vette kezdetét, amit megkönnyített a szervezők részéről a megérkezés utáni regisztrációkor kiosztott és a résztvevők nevét, társaságát feltüntető kitűző.
Reméljük, hogy az Önkormányzat nagyszerű kezdeményezése jelentős segítséget nyújt a kerület kulturális-, civil-, gazdasági élete résztvevőinek egymás jobb megismerésében, egymás támogatásában.

Prim György – 2008. február 2.


Nyomtatható verzió, nyomtatás Továbbküldés, ajánlás

 

Adószámunk:
18474048-1-43
Köszönjük, ha a 2018. évi adóbevallása elkészítésekor gondol a Klauzál Gábor Társaságra és támogatja egyesületünk tevékenységét személyi jövedelemadójának
1 %-ával
, ezzel Ön is hozzájárul a Podmaniczky-díjjal kitüntetett civil, értékőrző és értékteremtő, közösségszervező tevékenységünkhöz, honlapunk fenntartásához és rendezvényeinkhez.

KÖSZÖNJÜK!


Adomány-köszönő emléklap


Adomány-köszönő emlékplakett

Klauzál Gábor (78)
Közhasznúsági jelentések (15)
Egyesületi élet (282)
Közélet (143)
Klauzál Gyűjtemény (7)KLAUZÁL 150 EMLÉKÉV (48)
2016 Emlékév média-megjelenések (1)
2016 Emlékév programnaptár (1)
2017. év médiamegjenések (1)
2017. évi programnaptár (1)
2018. év médiamegjenések (1)
2018. évi programnaptár (1)
2019. évi programnaptár (1)1848/49 (47)
Barangolások (33)
Budatétényi Ősök Napja (28)
Díszpolgárok (18)
Helytörténet (18)
Kastélymúzeum (19)
Klauzál Napok Tétényben (108)
Lics Pincészet (15)
Történelmi szalon (39)
Wolf-kripta (13)