Klauzál Gábor
Klauzál Gábor Társaság

Megbeszélés a XXII. kerületi polgármesterrel

A rövid megbeszélés tárgyszerűsége előrevetítheti egy gyümölcsöző együttműködés elindulását.

A mai napon székhelyünk kerületi polgármesterével, Bollók Istvánnéval volt megbeszélésem a Klauzál Gábor Társaság ügyeiről.

Megköszöntem a polgármester asszony válaszát a kulturális és szabadidőközpontra tett névváltoztatási javaslatunkkal kapcsolatban. Szóban is megerősítette, hogy jelenleg egy terem elnevezésében gondolkodnak.

Röviden ismertettem a Klauzál Gábor Társaság megalakulását, egyesületünk eddigi és tervezett kerületi tevékenységét, melyről egy rövid összefoglalót adtam át. A részletek megbeszélésére két bizottsági elnök megkeresését ajánlotta és javasolta.

Tolmácsoltam állandó, havi egyszeri rendezvényterem-biztosításra vonatkozó kérésünket a Dél-budai Kulturális és Szabadidőközpontban. A polgármester asszony támogatásáról biztosított és ígéretet tett, hogy ezt jelzi Nagy Károlynak, a szabadidőközpont igazgatójának is. Kérte, hogy ettől fügetlenül minél előbb keressem meg Nagy Károlyt, mert éppen a teremhasználatokat is érintő éves megbeszélés előtt állnak.

Végül tolmácsoltam felajánlásunkat a volt budatétényi temető mementóinak (Wolf-kripta, sírkövek stb.) ingyenes karbantartására vonatkozóan. Vállalásunk összefoglalóját is rövid írásos összefoglaló formájában nyújtottam át. Ígéretet kaptam a mielőbbi válaszra.

Rövid megbeszélésünk tárgyszerűsége előrevetítheti egy gyümölcsöző együttműködés elindulását.

2005. április 4.

Dr Dobos Károly
elnök


Nyomtatható verzió, nyomtatás Továbbküldés, ajánlás

 

Adószámunk:
18474048-1-43
Köszönjük, ha a 2018. évi adóbevallása elkészítésekor gondol a Klauzál Gábor Társaságra és támogatja egyesületünk tevékenységét személyi jövedelemadójának
1 %-ával
, ezzel Ön is hozzájárul a Podmaniczky-díjjal kitüntetett civil, értékőrző és értékteremtő, közösségszervező tevékenységünkhöz, honlapunk fenntartásához és rendezvényeinkhez.

KÖSZÖNJÜK!


Adomány-köszönő emléklap


Adomány-köszönő emlékplakett

Klauzál Gábor (78)
Közhasznúsági jelentések (15)
Egyesületi élet (282)
Közélet (143)
Klauzál Gyűjtemény (7)KLAUZÁL 150 EMLÉKÉV (48)
2016 Emlékév média-megjelenések (1)
2016 Emlékév programnaptár (1)
2017. év médiamegjenések (1)
2017. évi programnaptár (1)
2018. év médiamegjenések (1)
2018. évi programnaptár (1)
2019. évi programnaptár (1)1848/49 (46)
Barangolások (33)
Budatétényi Ősök Napja (27)
Díszpolgárok (18)
Helytörténet (18)
Kastélymúzeum (19)
Klauzál Napok Tétényben (108)
Lics Pincészet (15)
Történelmi szalon (39)
Wolf-kripta (13)